COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
PSYCHOMETRIE
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

Psychometrie is de vaardigheid om (helderziende) waarneming te doen door het bekijken, vasthouden en betasten van voorwerpen. De helderziende kan daarbij terugkijken maar deels ook vooruit kijken. Voorwerpen die we voor dit doel gebruiken zijn heel divers en geven dan soms ook de psychometrievorm of techniek weer.

Voorbeelden:

Foto:
Dit kunnen foto’s zijn van zowel levenden als overledenen en dan maakt het ook niet uit of het foto’s van personen of dieren zijn. Het is zelfs mogelijk om informatie te krijgen via de foto van een huis of via de foto die een bepaalde situatie weergeeft

Voorwerp:
Te denken valt aan voorwerpen in de zin van : een ring, halsketting, sleutels, beeldje, oorbel, een bijzondere steen, enz.

Bloemen
Bij bloemen kunnen we putten uit het totale aanbod van de flora. Het is wel zo, dat de bloemen iets zeggen over de situatie waar ze weggehaald zijn. M.a.w wanneer u een snijbloem aanbiedt, moet u die wel tenminste 3 dagen in uw kamer hebben gehad. Het is wat anders als de bloem uit uw eigen tuin komt. Dan hoort die reeds bij u.

 

 

 
Copyright Doucet Pierre