COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
ONTSTAAN
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

Er was eens.....

Geboren in 1956 in het oudste stadje van België.
Met een grootmoeder langs moeders zijde, als kaartlegster, een grootoom als alchimist stond de toekomst van onze Hogepriesteres al vast.
Met een schilder-artiest als vader werd voor haar na veel zagen en zeveren haar eerste Heksenschilderij ontworpen.

De papa ontdaan over de hartenwens van zijn dochter ging op zoek naar het waarom van haar wens om haar zulk een schilderij te maken en als tweede oudste van vijf kinderen wou hij tevens haar diepste zieleroerselen begrijpen, daar deze zo erg afweken van het gedrag en levenswereld van haar broers en zus en leeftijdsgenoten.
Haar diepe liefde voor de natuur, mens en dier, haar hang naar het mystieke, haar rotsvaste overtuiging in kabouters, elfen en feeën, kortom voor haar vader het leven van zijn dochter in een irreële sprookjeswereld, intrigeerde hem en joeg hem tevens angst aan. Vanaf het moment dat zij kon lezen en door het vele ziek zijn gedwongen tot bedrust, verslond zij ieder boek dat met één van bovengaande onderwerpen te maken had.

Wat haar vader ten zeerste verontruste.
Toen zij op 13-jarige leeftijd nauwkeurige voorspellingen begon te doen deed dit voor hem de deur dicht. Dan spreken we nog niet van de eigenaardige, vreemde voorvallen die hij met haar meemaakte voor deze leeftijd.
Hij ging op zoek, en vond.......

De vroege voorouders langs moeders zijde bleken heksen te zijn afkomstig uit de regio Ierland en al vlug begreep de vader dat er niets mis was met het verstand van zijn dochter, maar dat zij nooit zou zijn als de anderen.
Contact met gene zijde op 13-jaar, vlot kaartleggen op 16-jaar,op 18-jaar eigen pratijk, vanaf 23-jaar een vloeiend contact met haar geleide gids, uittredingen en inwijdingen haar gegeven door haar gids, kortom een " Hereditarian-witch was born ".

In 1983 krijgt zij de opdracht van haar geleide gids om " Heilige grond " gelegen in haar geboorte streek terug in eer te herstellen en tevens een groep op te richten van gelijk gezinden met als doel : eerherstel in de maatschappij van de onschuldige slachtoffers uit het verleden ( Heksenvervolging en verbranding ) 
Als mede het eerherstel en rechtmatige plaats van deze in de maatschappij .
Na jarenlang werken en zwoegen, vorming en ontbinding van groepen zou het duren tot 1996 vooraleer de eerste Coven officieël zijn deuren kon openen.

Blessed Be
Druid Hogepriester Coven Avalon

 

 
Copyright Doucet Pierre