COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
NUMERLOGIE
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

Hoe werken getallen? 

Getallen zijn afkomstig uit een sfeer die het menselijk verstand verre te boven gaat. Ze zijn afkomstig "uit een paralleluniversum dat uit niet-materie bestaat, waar het a-causale ten grondslag ligt van alle verschijnselen". Ze zijn niet aan de aarde gebonden, derhalve staan ze los van ruimte en tijd. Hun actieradius is onmetelijk groot.
Ieder getal bergt krachten en een weten inzicht waarmee wonderen tot stand kunnen worden gebracht. Als we weten welke die krachten zijn en hoe ze aan te wenden.
Degene die het het ware wezen van de getallen zou doorgronden, zou het geheim van de metamorfose kennen en in staat zijn de ruimte tussen de sterren te bereizen. (hoewel dat ook mogelijk is zonder bewuste kennis van het wezen van de getallen). Getallen zijn dragers en geleiders van psychische krachten. Derhalve zijn ze nauw met de ziel verweven.
Getallen kunnen op tientallen manieren worden bezien, belicht en omgewerkt. Van eenvoudige rekenkundige naar wiskunde tot ....architectenbureau of ruimtevaart.
Maar ook dagdagelijks leven staat bol van getallen: iedere dag worden we met getallen geconfronteerd. Daar is het huisnummer, het telefoonnummer, het nummer van de autoplaat, de bankrekening, de geheime code van de bankkaart, .....- die alle heel wat informatie kunnen verstrekken over uw leven en uw levenshouding.
Er zijn ook periodieke boodschappers, zoals de trienwagon, het volgnummer bij de slager,...: wat ge verwaarloost, waar ge meer aandacht aan moet besteden, waar ge u schrap voor moet zetten,.....

 

 

 

Terug 

 

 

 

 

 
Copyright Doucet Pierre