COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
NUMERLOGIE
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

De lijn doortrekken

De handlijnkundige vertelt ons dat de manier waarop de lijnen zijn gevormd zeker geen kwestie is van toeval; dat ze wel degelijk een zeer bepaald en volkomen persoonlijk patroon vormen, waardoor we in staat zijn enkel zaken omtrent onszelf en ons leven aan de weet te komen. Leest iemand ons de hand, dan houdt hij zich hierbij aan vaste regels, die uitleggen waar bepaalde lijnpatronen op kunnen duiden.
Een astroloog zal ons vertellen dat we, dankzij het feit dat we op die datum en op dat uur zijn geboren, en de eerste plaats beïnvloed worden door die planeten en tekens en dat dit Absolut geen kwestie van toeval is. We kunnen hier tegen inbrengen dat we te vroeg zijn geboren of in tegendeel te laat- maar wie zich ernstig met occulte zaken bezighoudt weet dat er geen toeval bestaat.
Het zelfde geldt voor de handelschriftkundige: hij weet al te goed dat we niet schrijven zoals we doen omdat we nu toevallig het handschrift van een dierbaar persoon zo mooi vinden en dat willen imiteren. Hij weet dat het handschrift wordt geheerst door de hersenen en dat we door toepassing van zekere regels ongelooflijk veel over het karakter van de schrijver te weten kunnen komen.

 

 

 

 

 

 

Terug 

 

 

 

 

 
Copyright Doucet Pierre