COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
GEUREN
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

Kamperfoelie
Een prachtig frisse zoete honinggeur. Levendig, spontaan en aanlokkelijk. De ideale geur voor een warme, blije en avontuurlijke zomeravond.

Lavendel
De blauwe lavendel met een vleugje zoet. Lavendel werkt ontspannend en rustgevend. Een fijne warme en frisse geur, die je aardt zodat somberheid zich oplost.

Lelietjes van dalen
De lichte, fris zoete geur van Lelietjes van Dalen. Lieflijk, bescheiden, prettig in de omgang met een luchtig opgeruimd karakter.

Magnolia
De mooiste combinatie van zoet en zuur voor een frisse start. De geur is vrolijk en vrij, opwekkend en stimulerend. Een jeugdige geur die uitnodigt om er op uit te trekken.

Musk
De rijke en exotische geur uit een oude tijdloze Oosterse kruiden- en specerijenstad. Een krachtige inspirerende, maar ook sensuele geur. Musk is een genereuze geur die helpt te concentreren (bij huiswerk maken, wakker worden).

Narcis
Een prachtige frisse groene bosgeur voor opgewekte mannen. Ridderlijk, zelfbewust, intrigerend, avontuurlijk, misschien wat koppig, maar ook verleidelijk. Een compliment voor de man die deze geur draagt.

Patchouli
Een zachte versie van de karakteristieke flower power geur van verbondenheid. Standvastig, vertrouwd en vriendelijk. De sfeer van lang vervlogen wouden, die voortleven in deze geur.

 

Volgende - Vorige

 

 

 
Copyright Doucet Pierre