COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
GEUREN
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

Amber
Een heerlijk karamelzoete en behaaglijke geur. Roept associaties op van moederlijke warmte, speculaas en houtvuur. Een “oude” geur” die een gevoel van vertrouwen en bescherming geeft.

Avondroos
De rijke, ronde en zoete geur van de tuberosa bloem. Een krachtige geur, nieuwsgierig en prikkelend. Een zwoele romantische zomeravondgeur gevuld met vlagen bloemennectar.

Boslelie
Een frisse roep van de bodem van het bos. Een opgewekt boeket uit de kabouterwereld. Prikkelt de fantasie en herbergt een schat aan ontdekkingen.

Cederhout
Een unieke geelzoete boterballen houtgeur. De vrolijke en eerlijke zoon van Sandelhout, die ons toezwaait vanaf zonovergoten berghellingen.

Champaca bloem
De blije middag versie van Avondroos. Een volmaakt boeket uit de kindertijd, jong, vrolijk, onbezorgd en de belofte van een waardevolle toekomst.

Gardenia
Een oude robuuste rijpe bloemengeur met diepte. Fascinerend, charmerend en rijk met een extraverte uitstraling. Een heldhaftige geur die beschermt tegen angst.

Herfstblaadjes
Een bijzondere, groene bosgeur met varens, eikenmos en gekleurde bladeren. Spannend, mysterieus en betoverend. Bevordert saamhorigheid en vriendschap.

Jasmijn
Een heerlijk frisse lentebloesem. Zoet, aantrekkelijk, vriendelijk en jeugdig. Jasmijn zuivert het gevoel en maakt onbaatzuchtig.

Volgende

 

 
Copyright Doucet Pierre