COVEN AVALON TONGEREN

 
    Home - Ontstaan - Structuur - Onze tempel  
         
       
   
BLOEMENSEANCE
 
 
Wat is een Coven
Basis oliën
Helende stenen
Kaarsen
Kleuren
Rituele magie
Natuur magie
Geuren
Numerologie
Channeling
Psychometrie
Bloemenseance
Soorten heksen

 

 

Alles is energie. Energie zit in je én in de dingen rond je. Met het aanraken van dingen ontstaat er een interactie van energiestromen. Een energiewerker kan die interactie en cumulatie van energieën bijna letterlijk ‘lezen, voelen en zien”. Gezien bloemen zuiver zijn, is het mogelijk om de energie van een persoon te lezen aan de hand van een bloem die hij of zij heeft meegebracht. Zo’n ‘bloemenlezing’ noemen we een bloemenseance. 

Wat doe je als je naar een bloemenseance gaat? Je brengt een bloem, plantje of boeketje mee. Bij voorkeur zorg je ervoor dat jij de enige bent die de bloem in handen heeft gehad. Koop je je bloem, doe dat dan iets op voorhand en hou ze in je buurt. Zo heeft de bloem de tijd om jouw energie op te nemen. 

Het lezen van energieën is geen waarzeggerij. Als je verwacht dat je tijdens de bloemenseance je toekomst zal horen, zal je bedrogen uitkomen. Het lezen van energieën is het verduidelijken van het pad dat je nu aan het bewandelen bent. De energielezer laat een licht op je weg schijnen en geeft je aanwijzingen die je kunnen helpen.

Hij leest, zo je wil, de wegwijzers langsheen jouw weg voor. Hoe jij je leven vorm geeft, beslis jij nog altijd zelf. Maar na een bloemenseance heb je wel meer informatie waarop je je beslissingen kan baseren. Het woord bloemenseance is eigenlijk wat slecht gekozen. Het gaat hier niet om een of ander duister seance-gebeuren waar aan de hand van bloemen geesten worden opgeroepen. 

Correcter is het Engelse ‘flowerreading’: bloemen worden energetisch gelezen. Zoals iedereen weet zijn bloemen zeer gevoelig (denken we maar zeer praktisch aan zon, kou, tocht enz.). Als supergevoelige cumulatoren van energie nemen ze heel snel de “vibes” over van hun plukker of koper. 

Net zoals bij gewone psychometrie - het energetisch lezen van persoonlijke voorwerpen - geeft een zuiver en langdurig contact van bloem met eigenaar een 

 

 
Copyright Doucet Pierre